Opel Zomercheck

Opel
Zomercheck

ZORGELOOS OP VAKANTIE

Met de Opel Zomercheck wordt jouw auto op maar liefst 29 vitale punten gecontroleerd. Zo controleren wij onder andere de staat van de accu, ruitenwissers, remmen, verlichting en airconditioning. Maak gemakkelijk online een afspraak en ga met een gerust gevoel op weg!

  • 29 vitale
    punten gekeurd
  • Gerust gevoel
    op weg
  • Maak snel een
    afspraak
Afspraak maken
Exterieur visual

Kleine prijs, grote gemoedsrust

Je betaalt slechts € 19.95 voor de uitgebreide Zomercheck en ontvangt daarbij het Opel Vakantie Doe-boek cadeau!* Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Altijd in overleg en met een heldere en scherpe prijsopgave vooraf.

Kom langs

SCHONE LUCHT

In de zomer zorgt de airco voor een aangename verkoeling. Maar wist je dat de airco ook voor schone lucht in de auto zorgt? Zeker met een anti-allergeen interieurfilter. Deze filter biedt optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes. Wij voorzien je graag van advies, ook over de mogelijkheden van een airco reiniging.

KORTING OPEL ACCESSOIRES

Wij bieden een ruim assortiment originele Opel accessoires, perfect afgestemd op jouw auto. Neem deze zomer bijvoorbeeld gemakkelijk de fiets(en) mee. Nu met maar liefst 15% korting op een originele Opel fietsendrager!*

Exterieur visual
Exterieur visual

*Zolang de voorraad strekt. Aanbiedingen lopen t/m 30 september 2022