Movano-e

Advies rijklaarprijs vanaf € 57.999 (excl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Movano-e

Vanaf € 57.999 (excl. btw)

De nieuwe Movano-e voltooit de vernieuwing van het complete aanbod van Opel bedrijfswagens, inclusief elektrische modellen voor het hele gamma. De Movano-e biedt voor elke transporttaak de perfecte oplossing, door de legendarische veelzijdigheid en capaciteit van de Opel Movano te combineren met geavanceerde assistentiesystemen, maximale productiviteit en lage gebruikskosten.

BAANBREKEND STIL 

De nieuwe Movano-e vestigt alleen in positieve zin de aandacht op uw bedrijf. Hij rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Movano-e nog prettiger.

SNEL EN GEMAKKELIJK LADEN/

De laadruimte van de Opel Movano behoort tot de beste in zijn klasse, met royale toegang via brede deuren en een inhoud tot 17 m³. Dat betekent dat hij in de grootste versie met gemak plaats biedt aan vier europallets. Je kunt hem bovendien veilig tot aan het dak beladen, terwijl lading en carrosserie beschermd worden door stevige vloer- en wandpanelen1.

ALTIJD PERFECT OP DE HOOGTE 

De nieuwe Movano-e is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat je onderweg informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energiegebruik. De rijmodus, hetr rijbereik en het resterende laadniveau van de batterij worden weergegeven in de achteruitkijkspiegel.

Stel direct jouw nieuwe Opel Movano-e samen in de configurator

Direct online samenstellen

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Profiteer van 5 jaar garantie + 5 jaar gratis onderhoud

Stel jouw nieuwe Vivaro samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Combo

Ontdek de Combo

De nieuwe Opel Vivaro-e

Ontdek de nieuwe Vivaro-e

De nieuwe Opel Movano

Ontdek de Movano